Vélemények

"Szerencsére rögtön kezdhetem azzal, hogy igazán pozitív tapasztalataim vannak. Erika nagyon kedves és figyelmes volt velem. Rögtön éreztem, hogy meg vagyok értve. Már az első két alkalom is látványos eredményeket hozott, nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá váltam. A legfontosabb eredménynek azt tartom, hogy a gondjaim, melyek előtt évekig értetlenül álltam, és megoldhatatlannak hittem őket, egyszerre összezsugorodtak és emberi tulajdonságokká váltak. A konzultáció során nem csupán „meggyógyultam”, de olyan eszközöket is kaptam, melyekkel álmaim valóra válhatnak. Mindenkit csak bátorítani tudok, hogy keressen fel egy szakembert, ha problémái vannak az életével."
V. Gabriella
"Nagyon szépen telnek a napjaink, jó érzés így élni és tudni, hogy mindenre van megoldás. Az a fajta biztonság, nyugalom, egymással együtt töltött értékes idő, amit neked köszönhetünk, felbecsülhetetlen! Mára lakótársunk lett a szerelem, a szeretet, a boldogság, a megértés, a nyugalom és ezek eredményeként a lelki és testi egészség. Neked köszönhetően, nálunk abszolút igaz az ” ép testben ép lélek” kifejezés és működik is oda-vissza. Velünk szó szerint csodát tettél, amit csak köszönni tudunk. Ezúton is kívánunk neked minden jót, egészséget, erőt és további sok sikert! Köszönettel!
Zoltán, Gréta a kislányunk, és Zsuzsi
"Már azért megérte eljutni idáig, hogy megtanuljuk, azt mondjuk, ami van!. Mi pont fordítva csináltunk mindent. Vagy nem mondtunk semmit , vagy ha mondtunk is, nem azt, ami van. Az utóbbi másfél hónapban megtanultuk kimondani az érzéseinket, félelmeinket, problémáinkat. Régebben nem élveztem igazán önmagam fejtegetését. Itt tanultam meg, hogy ez jó. Sőt, nagyon jó. Azért jó nagyon, mert elfogadom magát a folyamatot, így már kíváncsian várok minden érzést, felismerést, feladatot. Az élettől is. Örülök, hogy megtanultam nevetni a gondokon. Na, ez már bizony segít! Sokat. Elfogadtam, hogy elrontok, elhibázok dolgokat, miközben tudom, hogy ezt is megtanultam. Köszönöm! Kijavítom a hibát és irány tovább! Sokat változtam és mégis keveset. Az alap László ugyanaz, csak sokkal tudatosabb, eltökéltebb.
H. László
"Elég vegyes érzelmekkel indultam el az első találkozásunkra, kicsit féltem, hogy nem fogom tudni úgy előadni a gondjaimat, ahogy én valójában megélem őket, és lehet, hogy félreismer majd. Szerencsére nem így lett. Sokat kérdezett, és nagyon alaposan, azt éreztem figyelnek rám és megértenek. Ugyanakkor mindig elmondhattam, amit szerettem volna. Igazán az tetszett, hogy mindig tudott valamilyen frappáns példával szolgálni, jól érzés, hogy nem vagyok egyedül a gondjaimmal. Mindenképpen hasznosnak érzem az eltelt pár hónapot, sokkal jobban tudom kezelni a bennem felgyülemlett feszültséget, és nagyon sok minden helyre került a fejemben a párkapcsolatomat illetően. Egyedüli negatívumként az idő rövidségét tudnám felhozni, minden alkalom végére maradt még pár dolog, amit el tudtam volna mondani, de szerintem ebből is látszik, hogy milyen könnyedén tudtunk együtt dolgozni."
K. Robert
"Úgy éreztem 7 évvel a megismerkedésünk után nem ment a kommunikáció a férjemmel. Sajnos erről egyikünk sem akart tudomást venni, s egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy a válást fontolgatjuk. Akkor kerestem fel Erikát, aki nagyon megértően állt a problémánkhoz. Először csak egyedül látogattam meg, később sikerült rávenni a férjemet is. Sokat tanultunk a kommunikáció fontosságáról amit nap, mint nap gyakorlunk a kapcsolatunkban. Mára már teljesen az összhang közöttünk, boldogok vagyunk együtt.
K. Sarolta
"Nem gondoltam, hogy bármit segíthet ez a párkapcsolati tanácsadás, de a férjem kedvéért adtam neki egy esélyt. És milyen jól tettem! Újból oda tudunk egymásra figyelni. Meg tudtuk menteni a házasságunkat. Sőt! Erősebb mint valaha. Köszönöm. Köszönjük! 🙂 "
F. Erika