Rólam

Kovács Erika

Gyermekkorom óta önmagamat és másokat megismerni vágyó, az emberi lélek és pszichológia iránt érdeklődő, idealista és örök álmodozó ember vagyok. Coach-Kineziológia irányba az életemben felmerülő nehézségekre való megoldás keresése vitt.  Időközben rájöttem, hogy a Coach-Kineziológus tevékenység számomra “nem hivatás, hanem hitvallás és nem én választottam, hanem ő választott engem”.   

   Célom a párkonzultációval, hogy a hétköznapok problémáinak megoldására, tüneteik enyhítésére, az önismeretük, és társunk megismerésének fejlesztésére, saját belső erőik kibontakoztatására illetve az élethelyzetükből fakadó nehézségek megoldására törekedjünk. Empátiával, semleges külső szakértői szemmel, más nézőpontból segítek rálátni a helyzetedre és támogatást nyújtani a legjobb megoldás eléréséhez. Ami által megélheted párkapcsolatodban a harmóniát,  a belső egységet.  

  Hiszem, hogy a folyamatos önismereti munka, a tudásom további bővítése elengedhetetlen ahhoz, hogy még jobb Coach-Kineziológus legyek. Elért sikereimet a szorgalmamnak, kitartásomnak, az életemben megszerzett tapasztalásnak, coach és kineziológus társaimnak, könyveknek és körülöttem lévő inspiráló személyeknek köszönhetem. Erőmet, energiámat ezen élményekből, érzésekből, pillanatokból merítem.

1000+

Kezelés

4+

Napi ügyfél

6+

Kezelés típus

1000+

Elégedett óra

Mit tehetsz önmagamért?

Pár gondolat ami sablonosnak hangozhat, de ha komolyan veszed, életed elképesztő mértékben kiteljesedhet.