Párkapcsolat kezdőknek

Mint minden, amit biztos lábakon szeretnénk tudni megfelelő alapokra kell helyezni. Az önismeret, párválasztás se kivétel ez alól. Senki sem tökéletes, és senki sem nőtt fel ugyanazokkal a génekkel, szociális környezettel. Persze, már hallom is rögtön rávágod az egypetéjű ikrek igen. Viszont az érzelmi intelligenciájuk, a temperamentumuk eltérő lehet, ezért a velük történtekre is másként reagálnak. Ezen különbségek által válunk egyedivé és megismételhetetlenné, ami csodás, de ugyanakkor megnehezítheti az emberi kapcsolódásainkat. 

Amíg a viselkedésünk, cselekedeteink valós okait nem tárjuk fel, jó esetben találgatunk vagy értetlenül állunk a dolgokkal kapcsolatban. Ha nem vállunk tudatossá, addig csak sodródunk az életünkben, akár egy evező nélküli kis ladik a folyóban. Kivan szolgáltatva a környezete számára. Most kérlek gondold végig, éld bele magad a helyzetbe, ahogy az életedben csapódsz ide-oda, kis szerencsével egy csendes kis folyóban vagy, és kívánom hogy, életedbe ne juss el a zuhataghoz. 

Állj meg, vedd kezedbe az életedet, használd az adottságaidat, készségeidet, vannak eszközeid, evezőlapátod, légy tudatos, és találd meg a vágyott utat, életet. Amíg az ember fiatal, könnyedebben veszi a dolgokat, tele van energiával, jó esetben pozitív gondolatokkal, és szárnyal, a boldogság kézzel fogható. 

Nem gondol arra, hogy egyszer amikor a hétköznap, a napi rutin beköszön az életébe, az újdonság fénye megfakul, és akkor, hogyan lesz képes megtartani az energiáját, és a könnyedséget. Természetesen nem is hibáztatom, hiszen amikor boldogságot érzünk, nem a negatív dolgokra gondolunk. 

De kérlek néz körül családodba, környezetedbe hányan tudták ezt a boldogságot, felhőtlenséget megtartani? Lépj most!!! A keserűség, a sértettség, a negatív érzelmek nem uralkodnak benned, most sokkal kisebb energia ráfordítással tudsz hatni az egész életedre. Tedd meg a kezdeti lépést, hogy a boldogság nem csak a jelenbe, a jövődre is jellemző legyen.

Kinek ajánlom a párkapcsolati alapismereteket:

  • Minden olyan személyeknek, akik keresi a párjukat, de nem találják a megfelelőt.

  • Minden olyan párnak, akinél az elköteleződéssel problémák vannak, de együtt szeretnének maradni.

  • Minden olyan párnak, akik egymásra találtak, a kapcsolat elején tartanak, és szeretnék, ha jól működne.                                                                                                        
  • Esküvő előtt állnak, fiatal házasok, és nem szeretnék a válások számát gyarapítani.

Azért vagyok itt, hogy megadhassam neked, nektek azokat az ismereteket, készségeket és bevált gyakorlatokat, amelyek a sikeres kapcsolat kialakításához és fenntartásához szükségesek.

Ha készen állsz a boldog szerelmi életed jelen és jövőjéhez szükséges készségek megvalósítására, keress bátran.

Szeretettel várlak

Tedd meg az első lépést, a pozitív változás érdekében! Bármilyen kérdésed merült fel, kérlek fordulj hozzám bizalommal.

   

Elérhetőség: 2484 Gárdony, Esze Tamás u.26.                                                                                            Email: [email protected]                                                                                                      www.szeretematrix.hu