Konzultáció menete

 • Egyéni vagy párterápia keretében lehetséges a részvétel.

 • Elengedhetetlenül fontos lépés, hogy döntsél, vagy döntsétek el változtatni szeretnének a kapcsolatotokon, az akarat megfogalmazása mindkét fél részéről, hogy külső segítséget vesztek igénybe.

 • Bejelentkezés weboldal időpontfoglaló rendszeren keresztül, telefonon, e-mailben történhet.

 • A folyamat mindvégig teljes titoktartásban folyik, nyugodt, biztonságos környezetben zajlik.

 • A konzultáció során interaktív beszélgetés folyik, a pár mindkét tagja kifejezheti nézőpontját. Tapasztalatom, hogy a kezdeti esetleges megszeppenés után, nagyon gyorsan feloldódnak a félelmek, gátlások, és nyílt kommunikáció jellemzi a konzultációkat.

 • Az első megbeszélésen közösen feltérképezzük a megoldandó problémákat, élethelyzeteket, kijelöljük a fejlődési irányokat. Feladatokat fogtok kapni, melyeket aztán közösen átbeszélünk. A problémák jellegétől függően több ülésre is sor kerülhet.

 • A konzultációk kétféle módon történhetnek:                                                                       I. Az első alkalomtól kezdve a végéig mindketten együtt jelentek meg a konzultációs üléseken.                II. A párkonzultáció hatékonyságához esetenként szükséges a résztvevőkkel való külön foglalkozás az ülések során, majd közös ülésen zárjuk le a párkapcsolati programot. Az ülések hetente követik egymást, kivétel, ha egyéni. Ilyenkor, akár egy napon jön ülésre mindkét fél, rövidítve vele a terápiát.

 • Ülések időtartama 1,5-2 óra.

 • A pártkonzultáció eredményeit általában 5-10 alkalom után érezheti a pár, mikor a problémák tudatosulnak, és a változás elkezdődik a kapcsolatukban. Természetesen változhat ez páronként, függ a pár hozzáállásától, az adott problémájától, így rövidebb, illetve hosszabb is lehet.

 • Nem mindig lesz könnyű, hiszen szembe kell nézni párunkkal, önmagunkkal, a sérelmeinkkel, és bizony szükség lesz az igyekezetre, őszinte tenni akarásra, felelősségvállalásra is. Emellett bőven lesz részük megható, felemelő pillanatokban, rácsodálkozásokban.

 • A konzultáció segít tisztázni valójában mit szeretne, szeretnének életükkel kezdeni. Másik pozitív vetülete, hogy új, addig ismeretlen készségeket tanulnak meg, mellyel nemcsak párkapcsolati, hanem egyéb társas kapcsolatainkat is fejleszthetjük.

 •  A párkonzultáció sikeressége nem azonos a pár jövőbeni együtt maradásával, hanem némely esetekben a szétválásuk vezet a konfliktusuk megoldására.     

Szeretettel várlak

Tedd meg az első lépést, a pozitív változás érdekében! Bármilyen kérdésed merült fel, kérlek fordulj hozzám bizalommal.

                                                                                                                                                                                                                                              Elérhetőség:2484 Gárdony, Esze Tamás u. 26.                                        Email:[email protected]                                                                        www.szeretematrix.hu