Gyakori kérdések

 • Mikor van szükség párkonzultációra?

Amikor ez a kérdés felmerül benned, akkor már valószínűleg úgy érzed, hogy egyedül, illetve a pároddal nem tudtok a kapcsolatotokban valamivel megküzdeni. Lehet ez kommunikációs-, gyereknevelési-, anyós probléma, az intimitás hiánya, elhidegülés, hűtlenség, féltékenység, nézeteltérések a költségvetésben stb.

 • Titoktartási kötelezettsége van-e?

Igen, ami a konzultáción elhangzik, az szigorúan köztünk is marad!

 • Hány alkalom, párkapcsolati konzultáció szükséges?

Mivel minden eset más, erre nem adható pontos válasz. Az alkalom után megvizsgáljuk, hogy hol tartunk a kitűzött célhoz képest, és eldöntitek, hogy szeretnétek-e folytatni a konzultációt. A párkonzultáció alkalmainak száma, tehát függ attól, hogy milyen jellegű a probléma, milyen régi keletű a sérelem, a pár milyen rugalmas és hogy hajlandó-e elköteleződni a párkapcsolat mellett, következetesen részt venni, időt-, és energiát befektetni a kapcsolatukba.

 • Milyen gyakran találkozunk?

Hetente. Egyéni kapcsolatkezelési konzultáció egy- másfél órát vesz igénybe, míg a  párkonzultációra jellemzően másfél- két órát kell szánni.                                                                                              A tanácsadásra személyes és online formában is lehetőség van.

 • Mennyibe kerül?

 Egy óra díj 12.000 Ft.                                                                                                 Másfél óra díja 15.000 Ft.                                                                                               Két óra díja 20.000 Ft.                                                                                                                                                                                            

Az alkalom lemondása minimum 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehetséges. Ennek elmulasztása esetén az elmaradt alkalmat ki kell fizetni.

 • Hányan vezetik a konzultációt? 

A párkonzultáció kizárólag az én jelenlétében zajlanak. Célom ezzel, hogy egy összeszokott pár kommunikációját, működését minél hatékonyabban tudjam megfigyelni és megérteni. Munkám során fontos szempont az elfogadás, egyensúly, és a pártatlanság, amelyet így még érzékletesebben tudok képviselni.

 • Mi történik, ha a párkonzultációk után visszaesünk?

A párkapcsolati konzultációt követően a párok utógondozásban vesznek részt. Pár hónap elteltével beszámoltok email-ben, vagy amennyiben szeretnétek személyesen a fennálló helyzetetekről és segítelek benneteket a továbblépésben.

 • Mit nyerek a párkonzultációval?

Az alkalmak alatt egyre tisztábban fogod látni saját és társad gondolatait, érzéseit, helyzetét. Segítséget kapsz sérelmeid feldolgozásában, mindkettők szükségleteinek felismerésében. Tisztábban látod majd, mit kell cselekedni a jövőd érdekében.

 • A konzultáció garantálja, hogy együtt maradunk?

Nem. Amennyiben a párok felismerik, hogy jobb számukra, ha különválnak, abban tudom őket segíteni, hogy a válás minél kisebb sérelemmel járjon számukra.

 • Mi a helyzet akkor, ha a partnerem nem akar eljönni?

A párkapcsolati tanácsadás során fontos, hogy mindkét fél részt vegyen, hogy teljes képet kapjak arról, hogy ki mit tesz hozzá az adott konfliktushoz. Viszont, ha csak az egyik fél jön el egyéni konzultációra, és a megváltozott új nézőpont szerint cselekszik, a benne létrejövő változás hat a másik félre akkor is, ha ő nincs jelen, ez pedig pozitív változáshoz vezethet.

 • Milyen módszerekkel tud eredményt elérni?

• rendszer elméletű párkonzultáció és családkonzultációval dolgozok,
• segítségünkre van az Érzelmi Fókuszú Párkonzultáció,
• használok a párok számára egyszerű, könnyen kivitelezhető feladatokat a tudatosításhoz

Szeretettel várlak

Tedd meg az első lépést a pozitív változás érdekében!
Bármilyen jellegű kérdésed van, kérlek fordulj hozzám bizalommal.

                                                     

Elérhetőség: 2484 Gárdony, Esze Tamás u. 26.                                                                                  Email: info@ lelekmatrix.hu                                                                                      www.szeretematrix.hu