BioBalansz kezelés a test reakciója alapján

BioBalansz a stressz ellen

BioBalansz érintésterápia az éltünkben megjelenő stresszet oldja fel. BioBalansz kezelés során az érintés addig tart míg a test jelzi, hogy az energia aktivizálódott, tehát a test reakciója alapján történik a kezelés. Sokszor előfordul, ezek a blokkok feszültség formájában fejeződnek ki. Ami kihathat tartásunkra, mozgásunkra, merevségben vagy ki nem fejezett érzésekben. Sok esetben az ember nem is ismeri fel. Képesek vagyunk sokat tűrni, még azt is, ami a természete ellen van. Olyan szituációkban benne marad, amelyben nem érzi jól magát. Az ember többségét túlságosan elnyelik az élet problémái így nem veszik észre a testükben létrejövő feszültséget. Leggyakrabban a felismerés akkor következik be, ha valami felborul, és azt érzik, hogy valami nem jó. Nem olyan mint régen, és szervezete figyelmezteti pl.: forgolódik alvás közben, étvágya megváltozott, már reggel fáradt, kisebb fájdalmak érzékel, rossz hangulat. Jó esetben ilyenkor már kérnek segítséget. Ilyenkor tud segíteni a BioBalansz kezelés.

BioBalansz
BioBalansz

BioBalansz érintésterápia az életünk első időszakán alapszik. A gyerekek első éveiben a gyerekek állandóan érzékelik édesanyja kezeinek gyengéd érintését, amellyel ilyen módon bevezeti ebbe a világba. Ezektől az érintésektől függ az ember hogyan fogja magát érezni ebben a világban és hogyan fogja önmagához viszonyulni. A BioBalansz érintés csodája segíti a teljesebb fizikai és érzelmi önkifejezést, kiszélesíti önismeretünket.

BioBalansz-MetaVitalizáció kezelés

BioBalansz érintőterápia az orosz származású dr. Páruszova Natália módszere, amelyet a Biobalansz-Metavitalizáció terápia részét alkotja.A Biobalansz jelentése természetes egyensúlyállapot, amely visszavezet bennünket az élet megéléséhez. A szeánsz alatt néha szokatlan érzések jelentkezhetnek, amely kapcsolatban van a test memóriájával. Az emberek eleinte csodálkoznak, de megérezve a megkönnyebbülést, megnyugszik, és még mélyebben ellazul. Ennek a módszernek köszönhetően, meglehet tanulni és meg lehet szabadulni a testi blokkoktól, a belső feszültség zónáitól. A módszer alapja az érintés. Minden egyes érintés addig tart míg azon a területen a test jelez, hogy az áramlás aktivizálódott és a normál pulzálás helyre állt. Ezáltal válik speciális, mert a test reakciója alapján történik a kezelés. Minden egyes kezelés egyedi, mert a kliens aktuális állapotára specializálódik. A kliens van középpontban, nem egy adott séma alapján történik a kezelés.

Biobalansz
Biobalansz

Hatása

Amint a test megszabadul a feszültségtől, lágyság és melegség jelenik meg a mellkasban, kezekben és a lábakban, szabad légzés, könnyedség az egész testben.  Az ember elkezdi megérteni, a test rendelkezik saját belső bölcsességgel, amely segíti átlépni a szenvedések, fájdalmak, csalódások, sikertelenségek küszöbét, és önfeledt, szabadságot élhet meg. A kliens arcán megjelenik a nyugalom, kipihentség érzése, szemei csillognak. A kezelés után nem kíván beszélni, és nem is ajánlott, így a belső folyamatokat nem tudja semmi megzavarni.

A szeánsz alatti érintések nagyon nyugodtak, könnyedék, nem tolakodóak. Az ilyen érintések gyorsabban és jobban hatnak több ezer szónál. Éppen ezért fejt ki ez a módszer csodálatos hatást a csecsemőktől kezdve életünk végéig alkalmazható módszer. Javítja a légzést, megszünteti a belső feszültséget, nyugtalanságot, ingerlékenységet, aggodalmat, ami azt jelenti, az általunk kiváltott fizikai zavarokat. Mivel a Meta-Vitalizáció módszere segít transzformálni a testet romboló energiákat, megnyitja a fizikai és érzelmi tartalékokat, amelyek elősegítik az élet jóval egészségesebb kezdetét.

A módszer egyik sajátossága, mely ilyen hatékonnyá teszi a szervezet vitalizációja számára az a nyugodt környezet, amely ez a módszer hoz létre és a biztonság érzete, amely fő feltétele a harmonikus életnek. Megteremtve testünk valódi állapotának helyreállításáért, kiszabadítani belőle az összes feszültséget, így újra érezve az örömöt és az élet ízét.

Kinek ajánlom a kezelést?

Alkalmazási területek: stressz esetén, erős fizikai és érzelmi terheléseknél, fáradság esetén, elszenvedett sérülések után, orvosi kezeléseket kiegészítő kezeléseként, pihentetőbb alvás érdekében. Tilos alkalmazni: fertőzéseknél, és pszichikai megbetegedésnél.

Ha a nehézségek egyre csak gyűlnek, és mi nem vagyunk képesek a régi, jól bevált probléma megoldási eszközökhöz folyamodni, túllépni az adott élethelyzeten, akkor reménytelennek, tehetetlennek éljük meg a mindennapokat, krízishelyzetbe kerülhetünk, ebben is segíthet a kezelés.

Ha elégedetlen jelenlegi életével, ha önmagával és családtagjaival, környezetével szeretne egészséges, az eddigieknél harmonikusabb életet  biztosítani, kapcsolatait gazdagítani, jobbítani szeretné, forduljon hozzám bizalommal.